Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Sehän toimii!

John Farndon

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Sehän toimii!

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Sehän toimii!" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Lasten keskus

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9522882917

9789522882912

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Tämä kaikki on ihan pakko saada tietää, kun katsot telkkaria, kun lähetät sähköpostia, kun viet roskat, kun paahdat leipää... Tervetuloa tutkimusmatkalle tekniikan lumoavaan ja kiehtovaan maailmaan! Mitä oikeastaan tapahtuu, kun lämmität ruokaa mikroaaltouunissa? Miten säätiedotus laaditaan ja miten satelliitit onnistutaan viemään avaruuteen? Kirjan selkeiden ja yksityiskohtaisten, huumorilla höystettyjen kuvien ja kiinnostavien tekstien avulla pikku tutkijat pääsevät kurkistamaan koneiden piilossa oleviin sisuksiin ja syövereihin. Samalla opitaan yllätyksellistä ja hämmästyttävää tietoa asioiden taustoista, tekniikasta ja arkielämän ilmiöistä. Kirjan lopussa on teknisten termien sanasto. JOHN FARGON on maailmankuulu kirjailija, joka on kirjoittanut yli sata kirjaa. Hänen lapsille ja nuorille kirjoittamansa tiedeaiheiset kirjat ovat saaneet lukuisia palkintoja. Rob Beattie on kirjailija, joka on julkaissut kirjoja erityisesti tietotekniikasta ja kalastuksesta.

Aiheet

tekniikka

koneet

laitteet