Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

100 minuuttinovellia

István Örkény

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

100 minuuttinovellia

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "100 minuuttinovellia" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Atena

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9517968574

9789517968577

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Helsingin kirjamessujen teemamaa Unkari. Istv$/an Örk$/eny (1912-79) näki kaksi sotaa, pakkotyöleirin, neljän vuoden sotavankeuden ja kommunismin hirmuvallan kotimaassaan Unkarissa. Nämä kaikki kokemukset jalostuivat Örk$/eny¿in käsissä mustan huumorin sävyttämiksi ja ytimekkäiksi minuuttinovelleiksi, jotka ovat ansaitusti kultti-maineessa. Örk$/eny osaa kuvata ihmisen osaa yhtä aikaa riemastuttavasti ja satuttavasti. Kirjailijan mielenlaatua kuvaa hyvin kortti, jonka hän lähetti toisen maailman-sodan hornankattilasta: En ole viime aikoina kovin paljon käynyt oopperassa enkä konserteissa. Nykyään keskityn lähinnä ryömimiseen ja tappamiseen. Örk$/eny¿in satavuotisjuhlan kunniaksi ilmestyy laajennettu laitos Minuuttinovelleja-teoksesta, johon Juhani Huotari on valinnut ja suomentanut 14 uutta kertomusta.

Aiheet

pienoisnovellit

novellit

huumori

ironia

musta huumori

tragikomiikka