Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Kids hits. 2

Harri Laine

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Kids hits. 2

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Kids hits. 2" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

F-Kustannus

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9524612976

9789524612975

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

englanti, suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Tarjottu aiemmin (DigiKirjo 2014 : 21c). Jatkoa nuorille musafaneille! Polttavat hitit ja lasten suosikit vauhdikkaassa kokoelmassa: bileisiin, musatunnille, laulukilpailuihin, keikalle ja innostaviin lauluhetkiin yksin tai kaveriporukalla. KIDS HITS 2:n herkullinen repertuaari yltää lasten ihanista klassikoista kuumimpien artistien hitteihin - Robin, Justin Bieber, Taylor Swith, Sanni. Vedä oma suosikkibiisisi ja nauti! Kirjasta löydät 50 uutta hittiä sanoin, melodioin ja soinnuin. Artistien ja yhtyeiden valokuvat kohottavat fiiliksiin. Tuulen värit, Viimeinen mammutti, Suloinen myrkynkeittäjä, Stupid Girls, Diamonds, You Belong With Me, Silkkii, Say Something, Puuttuva palanen, Päivänsäde ja menninkäinen, Minttu ja Ville, Call Me Maybe, Meripihkahuone, Me ei olla enää me, Matkalaulu, ym.

Aiheet

popmusiikki

kokoelmat

rock