Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Latvalinnustus

metsästystä ääriolosuhteissa

Juha Jormanainen

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Latvalinnustus : metsästystä ääriolosuhteissa

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Latvalinnustus" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Readme.fi

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9522207950

9789522207951

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Eräkirjailija ja ammattivalokuvaaja Juha Jormanainen on kirjoittanut ja kuvittanut lähes kolmekymmentä tietokirjaa, aiheina metsästys, kalastus, golf ja ruoka. Kirjassa hän vie lukijan Ruotsin Lapin talvisiin erämaihin jahtaamaan mystistä huurremetsoa. Sisältää mm: Metsämiehen luku, Metso - havumetsien kuningaslintu, Latvalinnustajan kiväärit, kaliiberit ja aseiden huolto, Latvalinnustuksen taktiikat ja tekniikat, Pitkän matkan laukaukset, Repun perustavarat, Latvalinnustajan tekstiilit, Metsästysopas, Metso trofeelintuna, Latvalinnustajan muistilista.

Aiheet

metsästys

linnustus

riistalinnut

metso

teeri