Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Toivo

Henriikka Tavi

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Toivo

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Toivo" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Sotateos

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9518513287

9789518513288

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Henriikka Tavin uusi runokokoelma Toivo on valoisasta nimestään huolimatta myös tummanpuhuva kirja. Teos alkaa muistojen ja historioiden loruilevana ja satuilevana kollaasina. Nostalgisista maisemista siirrytään unohduksen, kuoleman ja surun koteloon: manaamaan esiin muistista kadonnutta. Inger Christensenin Sommerfuegedahlista inspiroitunut kokoelma päättyy perhosniitylle, jonkinlaiseksi sielunmessuksi jonkinlaiselle sielulle. Henriikka Tavi (s. 1978 Vehkalahdella) on Helsingissä asuva runoilija. Hän on opiskellut teoreettista filosofiaa Helsingin yliopistossa ja luovaa kirjoittamista Kriittisessä korkeakoulussa Helsingissä. Vuoden 2011 alussa hän on aloittanut tohtorinopinnot Jyväskylän yliopistossa pääaineenaan kirjoittaminen. Hänen runojaan on julkaistu muun muassa Parnassossa, Tuli&Savussa Nokturno.org:issa ja ruotsalaisessa runouslehdessä OEI:ssa. Tavin esikoisteos Esim. Esa (Teos, 2007) palkittiin Helsingin Sanomien kirjallisuuspalkinnolla. Sanakirja (poEsia) ilmestyi keväällä 2010.

Aiheet

runot

kaipaus

menetys

kuolema

intertekstuaalisuus

lyriikka

symboliikka

perhoset