Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Taitava ratsastaja

George H. Morris

Kirjasarja: Hevosklassikot

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Taitava ratsastaja

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Taitava ratsastaja" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Readme.fi

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9522208965

9789522208965

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

Hevosklassikot

Esittely

Huippuratsastajien valmennus henkilöityy George Morrisiin, joka esittelee kirjassa kokonaisvaltaisen tapansa opettaa ja ratsastaa. Näitä välttämättömiä perustaitoja tarvitsee yhtä lailla sunnuntairatsastaja kuin huippuesteratsastajakin. Kirjassa on hiottu Morrisin oivaltamiseen perustuvaa opetusohjelmaa. Tekstin tukena on yli 150 havainnollistavaa valokuvaa. Kirja lähtee liikkeelle aivan alkeista, ratsaille noususta. Morris jatkaa analysoimalla oikeaa istuntaa eri askellajeissa, apujen käyttöä ja esteratsastuksen kolmea tasoa. Hän antaa myös kilpailuohjeita. Morris on kehittänyt hyvin perustellun, järkevän metodinsa klassisen ratsastuksen mestareiden opeista ja omasta laajasta kokemuksestaan. Kirja soveltuu kunnianhimoisille ratsastajille ja valmentajille sekä on selkeäsanainen ja käytännöllinen opas kaikille ratsastusharrastusta aloitteleville. Alkuteos: Hunter seat equitation.

Aiheet

ratsastus

esteratsastus

opetus

kilpailut

ratsastajat