Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Seksistä ja matematiikasta

Iida Rauma

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Seksistä ja matematiikasta

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Seksistä ja matematiikasta" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Gummerus

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9512400642

9789512400645

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Kalevi Jäntti palkinnonsaaja 2015. Saksaan asettunut suomalaismatemaatikko Erika on vältellyt koko elämänsä pimeyttä, järjettömyyttä, kosteutta ja kuvottavaa hajua. Sitten pahin tapahtuu, ja Erikan on paettava kotimaahansa. Samoihin aikoihin Suomenlahdella öljytankkeri valuttaa sisältönsä mereen. Varsinainen katastrofi syntyy kuitenkin siellä, missä laivat kuljettavat lastinsa luotettavasti perille. Iida Rauma kirjoittaa kriisiytyvästä elämäntavastamme ja rajoihinsa törmäävästä järjestä. Lajikadon, lämpenevän ilmaston ja yleisen epävakauden maailmassa on kysyttävä, mikä ajattelussamme on johtanut meidät tähän. Seksistä ja matematiikasta on loistelias romaani kummituksista ja ihmisistä, unihalvauksista ja rytmihäiriöistä ja peruttamattomista virheistä. Se on romaani Erikan pissahädästä ja seksuaalisesta halusta. Järki kiskoo meitä tuhoon, rakkaus ei voita kaikkea, ja rappukäytävässä odottaa se, jonka kaikista vähiten haluaisit kohdata.

Aiheet

psykologiset romaanit

kehitysromaanit

motiivit

pimeys

muistot

vammaisuus

siskot

ongelmat

pakoilu

erilaisuus

ystävyys

yksinäisyys

seksuaalisuus

paluu

kotimaa

Suomi

vainoaminen

entiset kumppanit

matemaatikot

naiset

professorit

kaupungit

Helsinki

romaanit

kaunokirjallisuus

suomenkielinen kirjallisuus

lumi

Saksa

yhteiskuntakritiikki

ilmastonmuutokset

uhkakuvat

transsukupuolisuus