Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Mitä jokaisen tulee tietää antiikista

Kreikka & Rooma

Sari Kivistö

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Mitä jokaisen tulee tietää antiikista : Kreikka &...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Mitä jokaisen tulee tietää antiikista" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Avain

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9516929990

9789516929999

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Myytit, filosofia, kielet, valtio ja yhteiskunta, antiikin perintö länsimaissa. Mitä jokaisen ihmisen tulee tietää antiikin Kreikasta ja Roomasta avaa antiikin käsitteistöä kaikille kreikkalaisesta ja roomalaisesta kulttuurista kiinnostuneille. Teos kuljettaa Olympoksen jumalista kuvanveistoon, demokratiasta imperialismiin sekä Homeroksen perinnöstä siihen, mitä antiikista on ihailtu. Antiikin ihanteita tarkastellaan kriittisesti, sivistävästi ja populaaristi. Mitä jokaisen ihmisten tulee tietää antiikin Kreikasta ja Roomasta pohtii kulttuurihistoriamme kulmakivien keskeisintä käsitteistöä ja tarjoaa nojatuolimatkan antiikin maisemiin ja aatteisiin.

Aiheet

antiikki

klassiset kielet

kirjallisuus

kulttuurihistoria

taidehistoria

mytologia

uskonnot

myytit

filosofia

yhteiskuntakuvaus

Kreikka

Rooman valtakunta

kulttuuriperintö

historia