Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Kolme käskyä

Paula Havaste

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Kolme käskyä

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Kolme käskyä" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Gummerus

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9512091666

9789512091669

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Annan tytär Raija pääsee kesätyöhön Rovaniemelle perusteilla olevaan kotiseutumuseoon. Kansatieteen opiskelijaa vanhojen esineiden luettelointityö viehättää, vaikka kesä on sateinen ja telttamajoitus kolkko. Rovaniemen kauppalassa on paljon eksoottista nähtävää, on juhannusjuhlat, tukkilaiskisat ja viimeistä kesää vapaana kohiseva Ounaskoski. Raija tutustuu Ambomaalla sairaanhoitajana työskennelleeseen Sirkka-Liisaan, jolla on kerrottavanaan uskomattomia tarinoita eksoottisilta mailta. Vieläkin kiinnostavampi tuttavuus on kuitenkin mustalaismies Rainer, joka on kauppalassa tunnettu lavalaulaja. Miehen tuoksu on sekoitus hikeä, hevosta ja nahkaa. Kaikilla tuntuu olevan jotakin miestä vastaan, mutta Raija ei voi vastustaa kiusausta. Kolme käskyä kuvaa sodasta toipuvan Suomen jälleenrakennuksen aikaa. Arvet näkyvät, ja kukin perhe korjaa rikottua omalla tavallaan. Myös Raija joutuu Rovaniemellä kohtaamaan paitsi omat myös perheensä muiden naisten salaisuudet. Kolme käskyä on itsenäinen jatko-osa 2010 ja 2012 ilmestyneille romaaneille Kaksi rakkautta ja Yhden toivon tie. Se päättää Mäkisten naisista kertovan kirjasarjan

Aiheet

Raija,

fikt.

Mäkinen, Anna,

psykologiset romaanit

aikakausiromaanit

naiskirjallisuus

jatkokertomukset

kesätyö

museot

kesänvietto

opiskelijat

perhesalaisuudet

naiset

rakkaussuhde

romanit

laulajat

iskelmät

kauppalat

Rovaniemi

sodanjälkeinen aika