Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Politiikka ja mediajulkisuus

Juha Herkman

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Politiikka ja mediajulkisuus

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Politiikka ja mediajulkisuus" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Vastapaino

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9517683251

9789517683258

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Miksi suomalaiset kokevat, että median valta on kasvanut? Mitä mediajulkisuus tekee politiikalle? Onko sosiaalisesta mediasta politiikan muutosvoimaksi? Politiikka ja mediajulkisuus on ensimmäinen suomenkielinen akateeminen oppikirja, joka keskittyy politiikan ja median epäpyhään liittoon. Se astuu politiikan ja viestinnän tutkimuksen väliin ja pyrkii tuottamaan kokonaiskuvaa tästä ajankohtaisesta ilmiöstä. Politiikka ja mediajulkisuus käy läpi keskeisiä politiikan mediajulkisuutta ravistelleita muutoksia intimisoitumisesta viestinnän professionalisoitumiseen ja median kaupallistumisesta sosiaalisen median nousuun. Samalla tarkentuu kuva siitä, miksi puoluepolitiikka kiinnostaa jatkuvasti harvempia ja miksi edustuksellinen demokratia tuntuu olevan monissa länsimaissa kriisissä. Politiikka ja mediajulkisuus hahmottelee myös keinoja, joilla tästä kriisistä voisi päästä ulos. Dosentti, YTT Juha Herkman työskentelee mediatutkijana Tampereen yliopistossa ja on aiemmin kirjoittanut muun muassa teokset Audiovisuaalinen mediakulttuuri (2001) ja Kriittinen mediakasvatus (2007).

Aiheet

politiikka

media

julkisuus

medioituminen

muutos

vallankäyttö

poliittinen viestintä

poliittinen toiminta

mediakulttuuri

valta

poliittinen kulttuuri

yksilöllistyminen

demokratia

osallistuminen

kansalaistoiminta

poliittinen osallistuminen