Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Swanien isä

Pekka Koskenkylän elämä aallonharjalla

Pirkko Koskenkylä

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Swanien isä : Pekka Koskenkylän elämä aallonharjal...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Swanien isä" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Tammi

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9513149978

9789513149970

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Pekka Mikael Koskenkylä, huippuveneiden grand old man, Swanien ja Mirabellojen isä, on saanut elää poikkeuksellisen mielenkiintoisen elämän ja samalla voinut tehdä monille mahdolliseksi suuren unelman. Nuorena tyhjätaskuna ja luksusveneistä mitään tietämättömänä Pekka Koskenkylä perusti yhden suomalaisen huipputekniikan lippulaivoista, maailman upeimpia purjeveneitä, Swaneja, valmistavan Nautorin kauas Pohjanmaan savisille lakeuksille, luottaen maakunnan miesten vankkumattomaan ammattitaitoon. Siitä alkoi menestystarina ja Swan-veneiden voittokulku maailman vesillä. Mutta Koskenkylän elämä on ollut muutakin kuin veneenrakentamista. Hän on kiertänyt maailman maita ja meriä alkaen siitä, kun hän kuusivuotiaana joutui sotalapseksi Ruotsiin. Nykyään hän asuu maatilallaan Ranskassa ja haaveilee vielä uuden unelmaveneen rakentamisesta, ja yleensä hänen haaveistaan on tullut totta. Tämän kiehtovan ja rohkaisevan elämäkerran on kirjoittanut päähenkilön puoliso, toimittaja Pirkko Koskenkylä.

Aiheet

Koskenkylä, Pekka.

yrittäjät

veneet

vapaa-aika

elämäkerrat

entrepreneurship

boats

leisure

biography