Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Pedon varjo

Rick Riordan

Kirjasarja: Riordan, Rick, osa book 3

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Pedon varjo

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Pedon varjo" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Otava

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9511268740

9789511268741

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Arvostelu- ja myyntimenestykseksi noussut nuorten fantasiatrilogia päättyy hengenvaaralliseen seikkailuun Kanen sisarukset Carter ja Sadie tiesivät saavansa koulutusta taika voimien käytössä saattaakseen muinaisten Egyptin jumalten järjestyksen jälleen maailmaan. Mutta heillä ei ollut aavistustakaan, että maailma suistuisi samalla täydelliseen sekasortoon. Kaaoksen käärme Apep uhkaa tuhota koko maailman. Taikurit ovat kääntyneet toisiaan vastaan ja jumalat ovat katoamassa. Kanen sisarusten rinnalla taistelleista ystävistä toinen on kadottamassa elämänvoimansa ja toinen pitää vanhuudenhöperöä Ra-auringon jumalaa aisoissa. Syöksyessään hengenvaarallisesta seikkailusta toiseen sisarukset yrittävät olla ajattelematta, että he ovat vain pari teini-ikäistä, joiden tehtävänä on estää maailmaa syöksymästä omaan tuhoonsa.

Aiheet

Kane, Carter,

fikt.

Kane, Sadie,

nuortenkirjallisuus

fantasiakirjallisuus

seikkailukirjallisuus

sarjakertomukset

mytologia

Egypti

aikamatkat

kaaos

hyvän ja pahan välinen taistelu

viholliset

käärmeet

sisarukset

jumalat