Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Darlah

172 tuntia Kuussa

Johan Harstad

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Darlah : 172 tuntia Kuussa

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Darlah" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Karisto

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

951235425X

9789512354252

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

NASA aikoo palata Kuuhun yli 40 vuoden jälkeen ja järjestää ennennäkemättömän, maailmanlaajuisen arvonnan. Norjalainen Mia, japanilainen Midori ja ranskalainen Antoine ovat kolme onnekasta, jotka pääsevät mukaan ainutlaatuiselle matkalle vuoden 1969 kuuraketin kopiolla. Samaan aikaan dementoinut entinen astronautti seuraa kauhulla vanhainkodin tv:stä matkan uutisointia ¿ Kuuhun ei pidä palata! NASAa täytyy varoittaa! Mutta nuoret ovat jo perillä Darlah-nimisessä tukikohdasssa. Pian yhteys Maahan katkeaa. Tukikohdan generaattori sammuu. Happivarastot hupenevat. Antoine katoaa. Ja Kuun pimeä puoli näyttää pelottavat, visusti vaietut kasvonsa. Darlah ¿ 172 tuntia Kuussa on nuorille aikuisille suunnattu omalaatuinen, apokalyptinen avaruusjännäri, joka heijastelee myös oivaltavasti tosi tv -aikakautta. Romaanin kauhua hipova jännitys puree varmasti poikalukijoihinkin. Teos voitti kotimaansa arvostetuimman kirjallisuuspalkinnon, Brageprisenin, ja ilmestyy jättikustantaja Little, Brownin julkaisemana myös USA:n markkinoilla vuonna 2012.

Aiheet

Nomeland, Mia,

fikt.

Murray,

nuortenkirjallisuus

nuorten aikuisten kirjat

tieteiskirjallisuus

jännityskirjallisuus

arpajaiset

voitot

avaruuslennot

osallistuminen

nuoret

varoitukset

matkat

Kuu

uhkakuvat

muukalaiset

avaruustutkimus

NASA

astronautit

kaksoisolennot

avaruusolennot

avaruusasemat

Darlah

kirjallisuuspalkinnot

Brage