Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Lyhyt matka perille

meditaatiosta, elämästä ja rakkaudesta

Kati Reijonen

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Lyhyt matka perille : meditaatiosta, elämästä ja r...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Lyhyt matka perille" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Atena

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9523002058

9789523002050

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Yhden naisen matka hullunmyllystä kohti mielenrauhaa. Kati Reijonen, viisikymppinen äiti, tohtori, yliopettaja ja maailmankansalainen, oli jo rantautumassa keski-iän rauhaisaan satamaan, kun hänen poikansa sairastui ja pitkä avioliitto päättyi, samoin työsuhde. Elämä meni uusiksi. Lyhyt matka perille on yhden naisen kertomus etsinnästä, joka johti heräämiseen elämänmittaisesta unesta. Mullistusten keskellä Katin oli tutustuttava itseensä uudestaan ja opittava katsomaan elämäänsä uudesta näkökulmasta. Opiskeltuaan ikivanhoja viisauksia ja uushenkisyyden oppeja hän ymmärsi eri elämänkatsomusten yhtäläisyyden, synteesin eri ajattelutapojen väliltä ja löysi ratkaisun meditaatiosta. Sen avulla hän pääsi kiinni sisäiseen valoonsa ja viisauteensa. Teos muistuttaa kaikille meille, että emme ole voimattomia olosuhteiden uhreja. Kun saamme ajatuksemme hallintaamme, saamme hallintaamme myös elämämme. Lyhyt matka perille ei ole tietokirja. Se on tunnekirja. Kati Reijosella (s. 1959) on tohtorin tutkinto muotoilun alalta ja valtiotieteen maisterin tutkinto käytännöllisessä filosofiassa. Hänen yrityksensä Nollaus tekee tunnetuksi meditaatiota ja edistää henkisesti mielekästä elämäntapaa.

Aiheet

Reijonen, Kati.

mietiskely

henkisyys

uususkonnollisuus

elämänmuutokset

keski-ikäiset

naiset

elämänhallinta

elämäntaito