Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Geologiset kohteet

Aimo Kejonen

Kirjasarja: Suomen 100

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Geologiset kohteet

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Geologiset kohteet" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Karttakeskus

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9515930529

9789515930521

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

Suomen 100

Esittely

Uudessa Suomen 100 -kirjasarjassa esitellään mielenkiintoisia matkakohteita eri puolilla Suomea. Sarjan aloittavat geologiset kohteet: hiidenkirnut ja pirunpellot, dyynit ja luolat, toorit ja raukit. Kirjassa on jokaisesta kohteesta valokuva ja tiiviissä muodossa kohteen perustiedot. Perille löytää kartan avulla. Kohteet on ryhmitelty maakunnittain, jolloin niistä on helppo valita kiinnostavimmat paikat kesäisen lomamatkan varrella tai oman kotiseutunsa lähiympäristössä. Kirjan avulla pääsee tutustumaan Suomen maa- ja kallioperän erityispiirteisiin sekä niitä muokanneisiin luonnonvoimiin: yhä edelleen jatkuvaan veden, jään ja tuulen vaikutukseen, mutta myös vanhempiin ilmiöihin, kuten jääkausiin, vuorimuodostukseen ja tulivuoriin, jopa itse kallioperän syntyyn. Kirjan tekijä, geologi Aimo Kejonen on tutkinut kattavasti geologisten prosessien muovaamaa suomalaista maisemaa. Hän on valikoinut laajasta aineistosta sata edustavaa kohdetta, joiden välityksellä jokainen voi tehdä aikamatkan jopa miljardien vuosien takaiseen Suomen historiaan. Kätevän kokonsa ansiosta opas kulkee helposti mukana ja kohteiden koordinaattien avulla suunnistus käy myös gps-laitteen avulla.

Aiheet

geologia

maaperä

kallioperä

kivilajit

Suomi

luontokohteet

oppaat

nähtävyydet

luonnonmuistomerkit

pinnanmuodot

suot

siirtolohkareet

hiidenkirnut

luolat

kaivokset

louhokset

matkaoppaat

opaskartat

kartat