Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Alice peilintakamaassa

Lewis Carroll

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Alice peilintakamaassa

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Alice peilintakamaassa" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9510358371

9789510358375

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Kun Alice kurkistaa peilin taakse, sieltä avautuu kaikin puolin merkillinen maailma, jossa matkaa tehdään loikkimalla purojen yli - ¿akkiruudusta toiseen. Peilintakamaassa Alice kohtaa puhuvia kukkia, ilmassa pörrääviä keinuhevoskärpäsiä, kananlentomuurahaisia ja paljon, paljon muuta - kokonaisen ihmeiden kirjon, josta riemuitsevat niin lapsikuin aikuislukijatkin. Peilintakamaassa kukoistavat myös loputtomat sanaleikit ja lorut, joista kummastusta aiheuttaa varsinkin runo ¿Monkerias¿. Sen lupautuu selittämään muurin harjalla tasapainoileva Nakkelis Kokkelis. Tiedättehän hänet: Muurin päällä Nakkelis Kokkelis istui ja putosi mukkelis makkelis. Ratsuväki saapui linnasta kuninkaan, muttei saanut kokkelista enää ehjää ollenkaan. Lewis Carrollin lastenkirjaklassikon jatko-osa ilmestyi alun perin vuonna 1871. Uudesta suomennoksesta vastaa Alice Martin, joka on aiemmin suomentanut myös Alicen seikkailut ihmemaassa (WSOY 1995). Kuvitus on John Tennielin käsialaa.

Aiheet

Alice,

fikt.

lastenkirjallisuus

fantasiakirjallisuus

seikkailukirjallisuus

klassikot