Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Runousoppi

teoria ja käytäntö

Tiina Pystynen

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Runousoppi : teoria ja käytäntö

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Runousoppi" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

951029618X

9789510296189

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

"Minulle sekä lukeminen että kirjoittaminen ovat aina olleet mitä suurimmassa määrin terapeuttista toimintaa. Luen ymmärtääkseni itseäni ja muita ihmisiä. Kirjoitan ymmärtääkseni miksi olen sellainen kuin olen. Kirjallisuus ja kirjoittaminen ovat merkinneet tunkeutumista alueille, joista on vaikea puhua." Tiina Pystynen piirtää omia jälkiään kirjallisuuteen. Runousoppi saa voimansa todellisesta elämästä mutta myös feministisestä ajattelusta ja alitajunnasta. Pystynen kirjoittaa sellaisesta, mistä ei pitäisi. Runousoppi on herstory Virginia Woolfin hengessä. Kuusilukuinen kirja kuvaa marginaaliin itsensä kirjoittaneen valtakunnanlesken poukkoilua kirjallisella kentällä. Hilpeästi ja kipinöitä sinkoillen Pystynen selostaa niin sotansa Kirjailijaliittoa vastaan kuin ovelat juonensa julkaisukynnyksen ylittämiseksi. Vaikeinta on kuitenkin oman kirjallisen erityislaadun tajuaminen. "Olekohan mä hullu, joka luulee olevansa kirjailija? Vai oikea kirjailija, joka kirjoittaa seuraavaa teostaan?" Piirrosten, esseen ja päiväkirja-assosioinnin yhdistelmä paljastaa solmuun menneen naisen, joka ei anna periksi. Joka uskoo, että todelliset suurteot tehdään arjessa ja suurimmat sisäiset seikkailut keittiönpöydän ääressä. Ihan niin kuin naiset aina. Runousoppi on kirjoitettu rohkaisuksi kaikille kirjoittamista harrastaville.