Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Evoluutio

Jani Kaaro

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Evoluutio

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Evoluutio" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Avain

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9516927661

9789516927667

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Valtion tiedonjulkistamispalkinto 2012. Kuvitettu lasten tietokirja vastaa kaikkeen, mitä et ole lapsellesi osannut evoluutiosta kertoa. Mitä ovat geenit ja DNA? Mitä tarkoittavat ekologinen lokero, populaatio ja mutaatio? Mikä yhdistää apinoita ja ihmisiä? Kirja kertoo Charles Darwinista, joka keksi ajatuksen kasvien ja eläinten luonnonvalinnasta ja munkki Mendelistä, joka hernemaallaan pohti lajien muuntelun kysymyksiä. Teos kuvaa yksityiskohtaisesti elämän syntyä ja lajien kehityksen hurjia vaiheita maapallolla. Elämä sai alkunsa yhdestä ainoasta alkusolusta. Sen jälkeen elämä kehittyi yhä moninaisemmaksi, ensin meressä ja sitten maalla aina alkumeressä vellovista bakteereista dinosauruksiin ja ensimmäisiin nisäkkäisiin. Jokaisen tiedonjanoisen lapsen unelmakirja!

Aiheet

Darwin, Charles.

evoluutio

kehitysoppi

geenit

ihminen

historia

maailmankaikkeuden synty

esihistoria