Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Näkökulman vaihtamisen taito

Antti S. Mattila

Kirjasarja: Businesspokkarit

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Näkökulman vaihtamisen taito

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Näkökulman vaihtamisen taito" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Nidottu, kansikuva

ISBN

9510411817

9789510411810

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Murra turvallisesti turruttavat kaavat! Jo antiikin Kreikan filosofit pyrkivät näkökulman vaihtamisen avulla kehittämään kykyään säilyttää alati mielentyyneytensä. Elämässä eteen tulevien tilanteiden tarkastelu yllättävistäkin näkökulmista helpottaa kaikkea sosiaalista kanssakäymistä. Omista pinttyneistä mielipiteistä luopuminen on merkki henkisestä sopeutumiskyvystä. Niin ikään ongelmien luova ratkaisu työ- ja yksityiselämässä edellyttää tahtoa kyseenalaistaa omat toimintatavat. Näkökulman vaihtamisen taito on yleistajuinen tietokirja kaikille oman ajattelunsa kehittäjille. Käytännön esimerkit valaisevat, kuinka kellä tahansa on mahdollisuus ratkaista jokapäiväiset Gordionin solmunsa.

Aiheet

ajattelun lait

kehittäminen

näkökulma

ongelmanratkaisu

luovuus

ratkaisukeskeisyys

psykoterapia

filosofia

tunteet

rohkeus

huumori

positiivisuus

masennus

joustavuus

elämänhallinta

ajattelu