Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Ensihoito

Markku Kuisma

Kirjasarja: Hygieia

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Ensihoito

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Ensihoito" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Tammi

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

951265766X

9789512657667

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

Hygieia

Esittely

Uutuuskirja Ensihoito ilmestyy tammikuun alussa 2008. Se korvaa aiemmin ilmestyneen teoksen Uusi ensihoidon käsikirja ( 978-951-26- 4982-2), joka on loppuunmyyty. Kirjan kaikki luvut on uudistettu vastaamaan nykyistä tutkimustietoa ja hoitokäytäntöjä. Suurimmat muutokset on tehty sydänpysähdystä ja elvytystä, rintakipua, vammapotilasta, tarttuvia tauteja sekä endokrinologisia hätätilanteita käsitteleviin lukuihin. Uusina lukuina kirjaan on lisätty sähkötapaturmat, poliisijohtoiset ensihoidon erityistilanteet sekä CBRN. Kirja on tarkoitettu oppikirjaksi alan koulutukseen ja kaikille ensihoidon parissa työskenteleville.

Aiheet

ensihoito

akuuttihoito

ensiapu

elvytys

dokumentointi

työsuojelu

ensihoitajat

laadunhallinta

potilasneuvonta