Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Tuumasta toimeen

muutospeli

Anja Kulovesi

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Tuumasta toimeen : muutospeli

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Tuumasta toimeen" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Sun Innovations

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9519781463

9789519781464

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Kirja on ensimmäinen suomenkielinen teos johtamisen, luovuuden ja taiteen yhteydestä. Teos puhuttelee esimiehiä ja johtajia, jotka ottavat muutoshaasteen vakavasti ja haluavat uudistaa näkemystään johtajuudesta. Suurimmat johtamisosaamisen puutteet liittyvät ihmisten johtamiseen. Siinä tärkeään rooliin nousevat kokemuksellisuus, aistit ja tunteet - kaikki taiteen tekemisen olennaisia elementtejä, jotka nykypäivänä tarvitaan myös yritysjohdon käyttöön. Kirja pohjautuu tutkimukseen, mutta se on kirjoitettu käytäntöä painottaen ja sisältää lukuisia harjoitteita. Tekijät toimivat tutkijoina, kouluttajina ja konsultteina ja pyrkivät esteettisen, kehollisen johtajuusosaamisen kehittämiseen.

Aiheet

elämäntaito

elämänhallinta

muutos

itsensä toteuttaminen

itsekasvatus