Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Mustat valkeat valheet

Liane Moriarty

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Mustat valkeat valheet

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Mustat valkeat valheet" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9510410985

9789510410981

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Englanninkielinen alkuteos: Big little lies. Reippaalla huumorilla ryyditetty ja fiksusti juonittu murhamysteeri. Moriarty kuvaa riemastuttavasti miten vanhemmuudesta on tullut kuolemanvakava asia. Koululla järjestetään illanvietto, jossa huonosti käyttäytyvien vanhempien meno äityy niin hurjaksi että yksi vanhemmista menettää henkensä. Tilanteeseen johtaneita jännitteitä keritään taitavasti auki kolmen naisen, Madeleinen, Celesten ja Janen tarinan kautta: heitä yhdistää 5-vuotiaat lapset ja kouluyhteisö. Huumorihöystetystä kerronnasta ja pulputtavasta naisenergiasta huolimatta vakavat teemat vaikuttavat kaiken aikaa taustalla: on teiniangstia, kiusaamista, pahoinpitelyä ja uusperheiden ongelmia. Viihdyttävää, mutta terävää ja vakavasti pohdiskelevaa, aikuisen naisen chick litiä.

Aiheet

Madeline,

fikt.

Celeste,

Jane,

chick lit

jännityskirjallisuus

vanhemmuus

koulukiusaaminen

alakoulu

ystävyys

naiset

parisuhdeväkivalta

valheet

valehtelu

murha

tutkimus

uusperheet

aviopuolisot

entiset kumppanit

yksinhuoltajat

kaupungit

Australia

Pirriwee

2010-luku