Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Paolon treeniraamattu

Paolo Roberto

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Paolon treeniraamattu

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Paolon treeniraamattu" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Paasilinna

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9522990736

9789522990730

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Ruotsinkielinen alkuteos: Paolos träningsbibel. Salilla käyminen vie aikaa, sen me tiedämme. Treeniraamatun ohjeiden mukaan siihen ei turhaa aikaa mene. Et tarvitse muuta kuin oman kroppasi painon - ja tsemppiä! Avain hyvään kuntoon on koko vartalon harjoittaminen: usein ja monella eri tavalla. Huippukunnon saavuttaminen ei Paolo Roberton mukaan ole mikään projekti, jossa on alku ja loppu, vaan se on elämäntapa. Tekijän oma tausta on kamppailu-urheilussa, ja tästä taustasta hän on ammentanut kirjaansa suuren määrän yksinkertaisia harjoituksia, joilla hän on pitänyt itsensä huippukunnossa - vaikka onkin lyönyt omat nyrkkeilyhanskansa naulaan jo ajat sitten. TREENIRAAMATUN ohjeet ovat eritasoisia, ja ne sopivat myös kokemattomammallekin treenaajalle, kunhan vain noudattaa kirjan ohjeita. Ohjeet ovat turvallisia eivätkä vaadi salilaitteita tai -olosuhteita. Ne sopivat naisille ja miehille, aloittelijoille ja edistyneemmille. Paolo Roberto on yksi Ruotsin tunnetumpia nyrkkeilijöitä. Hän on myös yhteiskunnallinen keskustelija, suosittu luennoitsija ja tv-juontaja.

Aiheet

fyysinen kunto

harjoittelu

fitness-urheilu

kuntoliikunta