Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Koiran ruokinta

Merja Hellemann

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Koiran ruokinta

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Koiran ruokinta" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Art House

Sidosasu

Nidottu, kansikuva

ISBN

9518844569

9789518844566

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Tämä teos on koiran ruokinnan ja ruokavalion perusteos ja oppikirja. Teoksessa käsitellään mm. koiran ravinnon tarve ravintoaineittain, koiran ruoansulatuselimistö ja sen toiminta, ruokinta ja erikoisruokavaliot normaalisti ja sairaustiloissa, ulosteiden käsittely, ravinnon mukana tarttuvat taudit, ei-toivotut ruokaan liittyvät sivuoireet sekä ruoka-aineet, jotka eivät sovi koirille. Teos on tarkoitettu erityisesti eläintenhoitajan ammattitutkinnon suorittajille, mutta se sopii myös ammattikäyttöön eläinsairaaloissa, eläinhoitoloissa ja lemmikkieläinkaupoissa sekä muille koirien ruokinnasta kiinnostuneille.

Aiheet

koira

ruokinta

ravitsemus

terveys

ruokavaliot

ruoansulatus

hoito