Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Twin Peaks

Dale Cooperin omaelämäkerta

Frost Scott

Kirjasarja: Seven

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Twin Peaks : Dale Cooperin omaelämäkerta

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Twin Peaks" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Otava

Sidosasu

Nidottu, kansikuva

ISBN

9511305956

9789511305958

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

Seven

Esittely

Nuori Dale Cooper sai lahjaksi nauhurin, jolla hän talletti elämäänsä ääninauhoille, omaan yksityiseen kokoelmaansa. FBI:n agentti Cooper on nuhteettomuuden perikuva, idealisti joka uskoo periamerikkalaisiin elämänarvoihin. Mutta hän on myös huumorintajuinen ja loistavan älykäs mies, jota oudot päähänpinttymät ja rikoksien ratkaisuun liittyvät intohimot johdattavat paholaisen voimien käsiin ja lopulta tapahtumiin, jotka synkentävät Twin Peaksin kaupungin elämän. Nyt Twin Peaksin halutuimman ja kiistellyimmän miehen salaisuudet päästetään ensimmäistä kertaa julkisuuteen.

Aiheet

Cooper, Dale,

fikt.

rikokset

tutkimus

agentit

FBI

kaupungit

Twin Peaks