Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Yöperhoset

Ann Cleeves

Kirjasarja: Vera

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Yöperhoset

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Yöperhoset" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Karisto oy

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

951236090X

9789512360901

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

Vera

Esittely

Kauniin maalaiskartanon omistajat ovat matkoilla, ja talonmieheksi on pestattu nuori Patrick Randle. Patrick löytyy kuolleena kylään johtavan tien varrelta, ja pian sen jälkeen ruumiita tulee karmivalla tavalla lisää. Uhreja näyttää yhdistävän aluksi vain intohimoinen yöperhosten keräily, mutta kun Vera kääntää kaikki kivet ja katsoo sinne minne muut eivät uskalla, hän pääsee korvaamattomien apulaistensa Joen ja Hollyn kanssa viimein ratkaisun jäljille. Sulkeutuneen kyläyhteisön kulissien takaa paljastuu asioita, jotka ovat yhtä valonarkoja kuin hauraat, salaperäiset yöperhoset. Vera Stanhope on Ann Cleevesin vahvimpia ja vetovoimaisimpia romaanihahmoja. Pullea mutta piinkova naiskomisario piilottelee kaapissa omia luurankojaan, kuten alkoholiongelmaansa ja vaikeaa isäsuhdettaan, mutta kovat kokemukset irrottavat hänestä myös inhimillistä ymmärrystä elämän laitapuolen kulkijoita kohtaan. Uusimmassa VERA-romaanissa lukija pääsee ensi kertaa kurkistamaan tarkemmin myös Veran alaisen Holly Clarken

Aiheet

Stanhope, Vera,

fikt.

murha

talonmiehet

asukkaat

kylät

salaisuudet

yhteisöt

salailu

harrastukset

perhoset

keräily

yksineläjät

poliisit

maakunnat

Northumberland

kartanot

Pohjois-Englanti