Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Kulta, voisitko syöstä tulta?

tarinoita edistyneille lohikäärmeiden kasvattajille

Emilia Lehtinen

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Kulta, voisitko syöstä tulta? : tarinoita edistyne...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Kulta, voisitko syöstä tulta?" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9510358983

9789510358986

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Lohikäärmeestä on moneksi! Se herättää huomiota seurapiireissä, ymmärtää haisevien juustojen päälle ja tempaa ratsastajan villiin rodeoon. Emilia Lehtisen ja Laura Valojärven uutuus on välttämätön opus kaikille lohikäärmefarmista haaveileville. Lastenrunokokoelma sisältää kymmenen hurjaa tarinaa, joiden kyydissä saa kiljua riemusta ja pikkuisen pelätäkin. Miksi petojen valioyksilö vaihtaa liharavinnon kesäkeittoon? Mihin Leonardo da Vinci tarvitsee lohikäärmettä? Soveltuvatko lohikäärmeet bisneskäyttöön? Entä mitä tekee lohikäärme, kun hienon herran pylly pärähtää? Tuoreen tekijäkaksikon kyky luoda koomisia tilanteita niin sanoin kuin kuvin vetää mukaansa lukijan ikään katsomatta. Esikoisteos Ohjeita lohikäärmeiden kasvattajille ilmestyi vuonna 2009.

Aiheet

lastenkirjallisuus

runokuvakirjat

huumori

lohikäärmeet