Valitse kunto
Ehdotettu tuote
Hayter Kurumi : Soijaa moneen makuun - Terveellisiä ja maukkaita ruoka...
5,00 €
Käytetty - hyvä (K3)
Nidottu, pehmeäkantinen
2010 / 1
Vantaan Antikvariaatti Oy
Haetaan tuotteita...
Tiedot
Kustantaja/julkaisija
Moreeni
Sidosasu
Nidottu
ISBN
9522540196
9789522540195
Tuoteryhmät
Ei tiedossa
Kieli
suomi
Muut tekijät
Alkuperäinen nimi
-
Esittely
Soija on arvokas proteiinien, kuidun, kivennäisaineiden ja vitamiinien lähde ja näin ollen terveellisen ruokavalion keskeinen perusaines, joka sopii niin kasvisruokavalioon kuin kaikkiruokaisillekin. Pelkästään parinkymmenen gramman soija-annoksen lisääminen päivittäiseen ruokavalioon voi parantaa terveydentilaa huomattavasti. Soijaa moneen makuun -kirjassa kerrotaan, miten ruokavalioon voi lisätä monia soijatuotteita - esimerkiksi soijamaitoa, -juustoa, -kermaa, -jogurttia ja -jauhoja sekä tofua. Kirjan yli 100 herkullista ruokaohjetta ovat sekä aasialaisesta että länsimaisesta keittiöstä. Maistuisiko vaikka kurpitsakeitto, uppopaistettu tofu kasvissuikaleiden kera, tomaatti-oliivipiirakka, chili con carne soijasta, tagliatelle kermaisen lohikastikkeen kera, mustikkamuffinit ja porkkanakakku? Kirjan tekijä on japanilainen Kurumi Hayter, joka tutustui ensimmäisen kerran soijaan ja soijatuotteisiin, kun hänen pojallaan todettiin laktoosi-intoleranssi. Muokatessaan poikansa ruokavaliota sellaiseksi, että se sisältää tarvittavan määrän kuituja, proteiineja, vitamiineja ja kivennäisaineita, hän löysi soijatuotteiden monet mahdollisuudet.