Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

FC Tytsyt

Anneli Kanto

Kirjasarja: Kanto, Anneli, osa 3

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

FC Tytsyt

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "FC Tytsyt" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Karisto

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9512352907

9789512352906

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

Kanto, Anneli, osa 3

Esittely

Oona ja Henna eivät voi unohtaa jalkapalloharrastustaan, vaikka Tulikärpäset-joukkue on historiaa ja JPK:n tytöillä on huono yhteishenki. He saavat vihiä perusteilla olevasta tyttöjoukkueesta ja menevät ensimmäisiin harkkoihin. Joukkue on kieltämättä tasoltaan surkea, mutta pelaaminen on mukavaa ja valmentajat innostuneita, joten paremman puutteessa tytöt päättävät jatkaa. Toisaalla Oonaa koetellaan, kun äiti bongaa netistä miesystävän, joka on Oonan vanha tuttu... Ja niin kuin se ei riittäisi, on Oonalla itselläänkin pientä vipinää poikien kanssa, eikä sydänsuruiltakaan vältytä. Anneli Kannon päiväkirjamuotoinen futissarja on saanut loistavan vastaanoton ahmimisikäisten parissa: elämänmakuista arkea, tiukkaa peliä ja ystävyyden kiemuroita juuri sopivassa suhteessa! FC Tytsyt on sarjan kolmas osa. Tamperelainen Anneli Kanto on kirjoittanut lehtijuttuja, kirjoja, näytelmiä ja TV-käsikirjoituksia. Nykyisin hän työskentelee senior script editorina TV2:ssa syksyllä aloittavan päivittäissarjan käsikirjoitustiimissä.

Aiheet

Oona,

fikt.

nuortenkirjallisuus

urheilukirjallisuus

päiväkirjat

sarjakertomukset

harrastukset

jalkapallo

seurustelu