Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Kahden sodan aloittaja

Tauno Oksanen

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Kahden sodan aloittaja

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Kahden sodan aloittaja" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Myllylahti

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9522024546

9789522024541

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Talvisodan ensimmäisen taistelun aloitti rajamies syrjäisellä Pielisjärven rajalla, mutta kun sama mies aloitti vajaa viisi vuotta myöhemmin myös Lapin sodan, oli kohtalo järjestänyt ainutlaatuisen osan yhdelle ihmiselle. Kirja kertoo kahden sodan aloittajan monimutkaisen sotatien tapahtumat, sekä monista sattumista, jotka johdattivat häntä kohti ainutkertaista tehtävää ja antoivat mahdollisuuden selviytymiseen pahimmistakin tilanteista. Kirjassa kerrotaan samalla päähenkilön vaatimuksesta kolmen sodan tapahtumat "pähkinänkuoressa" nuorempia tai vähemmän sotientuntemusta omaavia lukijoita varten, painopiste niillä rintamilla, missä päähenkilö taisteli. Kertomuksissa on mukana talvisodan erikoisuuksia, joita ei ole aikaisemmin kerrottu yleisissä julkaisuissa. Myös Lapin sodan tapahtumista lukija voi löytää erikoisuuksia, jotka saattavat muuttaa suhtautumista tai käsitystä kyseisen sodan kulkuun. Tauno Oksanen on rajakapteeni evp, ja pitkäaikainen sotahistorian harrastaja sekä tutkija. Oksanen on aikaisemmin kirjoittanut kaksi sotahistorian dokumenttikirjaa, yhden dokumentin neuvostopartisaanien toiminnasta ja ollut mukana noin kymmenen dokumentin kirjoittamisessa.

Aiheet

Kallionpää, Mikko.

henkilöhistoria

sotilaat

rajavartijat

taistelut

talvisota

jatkosota

sotahistoria

1939-1944