Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Ruusun nimi

Umberto Eco

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Ruusun nimi

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Ruusun nimi" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9510350079

9789510350072

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Semiotiikan professori Umberto Econ (s. 1932) romaani Ruusun nimi oli ilmestyessään vuonna 1980 maailmanlaajuinen bestseller: teosta myytiin yli 16 miljoonaa kappaletta ja se käännettiin 26 eri kielelle. Sherlock Holmesia skolastiikkaan vaivattomasti yhdistelevä eurooppalainen suurromaani sijoittuu 1300-luvun benediktiiniläisluostariin, jossa tapahtuva murhamysteeri luo näyttämön kirjallisten viittausten täyttämälle allegoriselle ilotulitukselle. Teoksen kuvaamassa uskonnollisessa suvaitsemattomuudessa ja valtapoliittisissa juonitteluissa voi nähdä yhtymäkohtia meidänkin aikaamme. Ilmestyy maaliskuussa.

Aiheet

Baskerville, William,

fikt.

salapoliisikirjallisuus

rikoskirjallisuus

jännityskirjallisuus

kirkkohistoria

Italia

1300-luku

murha

munkit

harhaoppisuus

juonittelu

valta

munkkijärjestöt

benediktiinit

kirjurit

luostarit

kirjastot

keskiaika