Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Photoshop Elements

helposti & nopeasti

Ari Laakso

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Photoshop Elements : helposti & nopeasti

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Photoshop Elements" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Docendo

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9510360880

9789510360880

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Omien valokuvien kohteita voi elävöittää ja korostaa pienillä ja yksinkertaisilla kuvankäsittelyn keinoilla. Valoisuuden, värien ja terävyyden säädöllä ottamasi kuvat saavat uutta ilmettä. Eikä pidä unohtaa tärkeintä kuvankäsittelyä: hyvien kuvien valintaa. Photoshop Elements on edullinen ja helppo ohjelma jokaiselle valokuvaajalle. Kirjassa opetellaan esimerkkien voimalla kuvien peruskäsittely ja yksinkertaisia muokkauksia valokuvien jatkokäyttöä varten. Automaateilla voit tehdä asiat nopeasti ja työkaluilla tarkemmin. Elements auttaa myös kuvien selaamisessa ja koneen levyltä löytämisessä. Voit olla vasta-alkaja, etkä tarvitse edes ohjelman uusinta versiota. Olli Rinne tuntee digitaalisen kuvaamisen. Hän on opastanut aloittelevia kuvaajia lehdissä, verkossa ja kirjoissaan. Kuvaamisen ja kuvankäsittelyn oppii tekemällä, mutta opaskirjan avulla voi oikaista monta mutkaa.

Aiheet

kuvankäsittely

digitaalitekniikka

atk-ohjelmat

Photoshop

retusointi

tehosteet

tietokonegrafiikka

digitaalikuvaus

valokuvat