Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Petos lautasella

tiedätkö, mitä kaikkea suuhusi panet?

Mats-Eric Nilsson

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Valitse kunto

Ehdotettu tuote

Nilsson Mats-Eric : Petos lautasella - Tiedätkö, mitä kaikkea suuhusi...

15,00 €

Toimitus Suomeen 6,00 €

Yhteensä 21,00 €

Käytetty - hyvä (K3)

Sidottu, kuvakannet

2008 / 1

Ilkan kirja ay

Haetaan tuotteita...











Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9510345393

9789510345399

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Onko jäätelö fuskuherkkua? Minkä ikäistä on tuore leipä? Kaipaako liha lisäväriä? Ruotsalaistoimittaja Mats-Eric Nilsson selvitti, miten elintarviketeollisuus toimii, miksi ruoissa ja juomissa on outojakin lisäaineita ja mikä on satojen E-numeroitujen aineiden alkuperä ja tehtävä. Hänen kirjansa paljastaa, mitä kaikkea meille syötetään tietämättämme. Yhdeksän kymmenestä lisäaineesta muuttaa ruoan väriä, koostumusta tai ulkonäköä. Teollisessa leivässä voi olla jopa 16:ta kemikaalia. Viranomaisille näyttää olevan pääasia, ettei ruoka ole suoranaisesti vaarallista terveydelle. Teollistuneissa maissa keskivertokuluttaja syö vuosittain 6-7 kiloa lisäaineita. Ruoka on kuitenkin elämän suurimpia nautintoja, siksi Nilsson nostaa esille myös hyviä vaihtoehtoja, joilla voimme välttää ylenpalttista E-aineiden syöntiä ja jopa ruokaväärennöksiä. Kirjan osto-oppaassa on 64 ruoka-aineen tiedot, taulukko 66 tuoretuotteen sesongeista, kymmenien Suomen luomu- ja lähiruoan tuottajien tiedot sekä luettelo ja selvitys jokaisesta EU:n hyväksymästä 316 E-numeroidusta lisäaineesta.

Aiheet

ruoka

elintarvikkeet

politiikka

kuluttajat

food

food stuffs

politics

consumers

terveysvaikutukset

säilöntäaineet

lisäaineet

elintarviketeollisuus

ruoka-aineet

laatu

terveellisyys

lähiruoka

luomutuotteet

elintarvikevärit

tuoteselosteet

elintarvikepolitiikka

elintarviketuotanto

terveys

puhtaus

mat

födoämnen

konserveringsmedel

livsmedelsindustri

hälsoeffekter

kvalitet

pienimuotoinen elintarviketuotanto

elintarvikkeiden lisäaineet

Food Industry

Food Contamination

Food

Food Additives

Suomi

Finland