Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Sidotut

Enni Mustonen

Kirjasarja: Seven

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Sidotut

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Sidotut" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Kustannusosakeyhtiö Otava

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9511296000

9789511296003

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

Seven

Esittely

Vuoden 1913 eduskuntavaalit suistavat ompelijatar Hilma Maria Perämäen ja maisteri Anna Sofia Ahlstedtin sivuraiteelle. Hilma lähtee Amerikkaan, Annan ratkaisu on järkiavioliitto. Mutta tyvenen sijaan kumpikin joutuu uuteen myrskyyn. Kun Hilma kamppailee yksinhuoltajana mainarikylässä, Anna yrittää selvitä hengissä kylmässä kulissiavioliitossa. Padot murtuvat, kun Anna ryhtyy piilottelemaan jääkäriksi aikovia nuorukaisia. Keväällä 1917 tieto Venäjän vallankumouksesta houkuttelee myös Hilman takaisin Suomeen. Kestääkö naisten ystävyys?

Aiheet

APerämäki, Hilma Maria,

fikt.

Ahlstedt, Anna Sofia,

naisen asema

yhteiskunnalliset liikkeet

poliittiset liikkeet

autonomian aika

kulissiavioliitto

siirtolaisuus

Amerikka

jääkärit

kaupungit

Helsinki

1913-1918