Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Numero Zeron tapaus

Umberto Eco

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Numero Zeron tapaus

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Numero Zeron tapaus" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9510412864

9789510412862

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Milano, 1992. Sanomalehti, joka uutisten ja analyysin sijaan keskittyy kiristykseen, loanheittoon ja halpahintaisiin sensaatioihin. Vainoharhainen toimittaja, joka kirjoittaa uusiksi toisen maailmansodan jälkeisen historian vähintäänkin epäilyttävän salaliittoteorian valossa. Keitoksen aineksia ovat mm. äärioikeistolainen salaseura, pahamaineinen vapaamuurariloosi, vallankaappaussuunnitelma, CIA, salaisten palvelujen ohjailemat terroristiryhmät, harhautukset, verilöylyt, epäsuhtainen romanssi ja Mussolinin ruumis. Kun toimittaja myöhemmin löytyy kuolleena syrjäiseltä kujalta, joutuvat lehden tekijät kyseenalaistamaan muutakin kuin ammatilliset periaatteensa. Mikä on totta ja mikä kieroutunutta sepitettä? Voiko journalismiin luottaa? Mikä on lukijan vastuu?

Aiheet

Braggadocio, Romano,

fikt.

yhteiskuntakuvaus

lähihistoria

Italia

kirjoittaminen

muistelmat

tutkimus

menneisyys

mysteerit

salaliittoteoriat

korruptio

yhteiskunta

media

vaikuttaminen

moraali

lehdistö

haamukirjoittajat

minäkertoja

toimittajat

sanomalehdet

kaupungit

Milano