Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Journalistin vapaus

Heikki Luostarinen

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Journalistin vapaus

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Journalistin vapaus" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Vastapaino

Sidosasu

Nidottu, kansikuva

ISBN

9517684290

9789517684293

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Suomi on toistuvasti kärjessä, kun mitataan maailman eri maiden sananvapautta. Journalistit ovat se ryhmä, joka ensimmäisenä kohtaa sananvapauden rajoitukset ja usein ensimmäisenä pyrkii vapautta laajentamaan. Miltä näyttää suomalainen sanavapaus toimittajien silmin? Toimintaympäristö ja työn ehdot muuttuvat nopeasti. Turvallisesti kuukausipalkalla juttuja tekevien individualistien joukko on muuttunut suunnitelmallisesti johdetuksi uutisten tuotantokoneistoksi, kuukausipalkat yt-neuvotteluiksi ja epävarmoiksi pätkätöiksi, oluet toimituksen lähikuppilassa Facebook- ja Twitter-viestinnäksi. "Journalistin vapaus" perustuu tuoreisiin tutkimuksiin, joissa tarkastellaan sanan- ja muun vapauden näkökulmasta nuorten toimittajien asemaa, journalistin roolia sosiaalisessa mediassa, journalistisen työyhteisön johtamista sekä toimittajan poliittista identiteettiä ja yhteiskunnallista vaikuttamista. Samalla kuvataan suomalaisen journalistin vapauden ja vapautta koskevien toiveiden muutosta.

Aiheet

toimittajat

sananvapaus

journalismi

Suomi