Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Nälkäpeli. Vihan liekit

Suzanne Collins

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Nälkäpeli. Vihan liekit

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Nälkäpeli. Vihan liekit" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9510358312

9789510358313

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Nälkäpeli on ohi, mutta kärsimys ei. Juuri ennen koko maan kattavaa voitonkiertuetta, jolle voittajapari pakotetaan, presidentti Snow tekee epämiellyttävän vierailun Katnissin kotiin. Hän syyttää tyttöä siitä, että hänen käytöksensä pelissä yllyttää ihmisiä kapinaan. Lisäksi hän on saanut vihiä, että Katnissin ja Peetan lemmensuhde olikin tekaistu! Katnissin ja Peetan kihlautuminen yleisön edessä ei voi enää pelastaa tilannetta. Kansannousut vyöhykkeillä on kukistettava. Jotta pääkaupunki Capitol ja presidentti Snow voisivat osoittaa voimansa, järjestetään nälkäpelin 75-vuotisjuhlan kunniaksi varsinainen peli: osallistujat arvotaan kaikkien jo kertaalleen voittaneiden joukosta muistuttamaan kapinallisia siitä, ettei vahvinkaan voi voittaa Capitolin valtaa. Katniss ja Peeta joutuvat jälleen taistelemaan hengestään¿ Yhdysvaltalaisen Suzanne Collinsin tieteisromaanitrilogian ensimmäinen osa, Nälkäpeli, oli jymymenestys maailmalla.

Aiheet

Katniss,

fikt.

nuortenkirjallisuus

nuorten aikuisten kirjat

jännityskirjallisuus

jatkokertomukset

pelit

henkiinjääminen

väkivalta

kiristys

lumeavioliitto

voittajat

esiintyminen

kiertueet

kapinalliset

valtiot

Panem

tulevaisuus