Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Vihreä talo

Mario Vargas Llosa

Kirjasarja: Keltainen kirjasto, osa 414

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Vihreä talo

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Vihreä talo" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Tammi

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9513160491

9789513160494

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Mario Vargas Llosan vaikuttavassa varhaisteoksessa tapaamme kirjavan ja kiehtovan ihmisjoukon - pappeja, salakuljettajia, intiaaneja, maatyöläisiä, ilotyttöjä, seikkailijoita. Mustatakkinen muukalainen saapuu syrjäiseen Piuran rannikkokaupunkiin, jonka liepeille hän perustaa talon, jossa synti ja nautinto kohtaavat erottamattomina.
Vihreä talo on aluksi kaupunkilaisille naureskelun kohde, mutta hiljalleen talo alkaa vaikuttaa kaupungin elämään peruuttamattomalla tavalla. Toisille talo on kuin keidas keskellä erämaata, toisille se on pahuuden pesä, joka on tuhottava hinnalla millä hyvänsä. Vihreä talo on myös kertomus luonnon ja sivilisaation, viidakon ja kaupungin arvojen törmäyksestä. Vihreä talo on monien mielestä Vargas Llosan kerronnallisesti kunnianhimoisin romaani. Teoksen taustalla on Vargas Llosan 50-luvun lopulla antropologien kanssa tekemä matka viidakkoon, jossa hänelle selvisi että nuoret intiaaninaiset joutuivat usein ihmiskaupan uhreiksi.
Vihreä talo on rehevää eteläamerikkalaista fabulointia maagisen realismin hengessä. Viidakon sademetsien vehreydestä sekä kadotetun maailman raunioista syntyy mahtava ja moniulotteinen allegoria, Vihreän talon tarina ja taikapiiri.

Aiheet

Don Anselmo,

fikt.

allegoriat

maaginen realismi

yhteiskunnalliset romaanit

Peru

myytit

intiaanit

Amazon

todellisuus

uudenaikaistuminen

arvot

viidakot

kaupungit

toivo

symbolit

nunnat

papit

seikkailijat

salakuljettajat

prostituoidut

bordellit

slummit

Piura

sademetsät