Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Olympoksen veri

Rick Riordan

Kirjasarja: Riordan, Rick, osa 5

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Olympoksen veri

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Olympoksen veri" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Otava

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

951128553X

9789511285533

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Teini-ikäiset vastaan maaemon lapset Vaikka Argo II:n miehistö on monesti onnistunut pitämään Gaian unessa, maaemon herääminen on entistä lähempänä. Gaian lapset, gigantit, ovat jo nousseet Tartaroksesta vahvempina kuin koskaan. Heidät täytyy pysäyttää ennen Spesin - toivonjumalattaren - juhlia, joissa Gaia aikoo vuodattaa puolijumalten verta herätäkseen ja tuhotakseen maailman. Percy ei voi olla ihmettelemättä, miten kourallinen teini-ikäisiä voi tuhota Gaian hirviömäiset gigantit varsinkaan, kun heidän on samalla estettävä sota roomalaisten ja kreikkalaisten puolijalten välillä. Sarjassa ilmestynyt aiemmin: Eksynyt sankari, Merenjumalan poika, Athenen merkki ja Haadeksen talo.

Aiheet

Jackson, Percy,

fikt.

fantasiakirjallisuus

historialliset seikkailuromaanit

sarjakertomukset

mytologia

Kreikka

Rooma

uhkakuvat

maapallo

tuhot

taistelut

puolijumalat

jättiläiset

rinnakkaiset maailmat

valtiot

Olympos