Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Caesar

Adrian Goldsworthy

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Caesar

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Caesar" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Ajatus

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9512073544

9789512073542

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Caius Julius Caesar on edelleen kuuluisin koskaan elänyt roomalainen. Hän oli karismaattinen miesten johtaja, naisten hurmaaja ja maailman rikkain mies. Caesarin elämä oli alusta pitäen epätavallisen dramaattinen. Nuorena miehenä hän vastusti sotilasdiktaattori Sullaa, ja oli maksaa siitä hengellään. Politiikassa hän sai vaarallisen häirikön maineen, mutta vähän yli 30-vuotiaana hän jo käytännössä ohjaili senaattia. Politiikka näytteli tärkeää osaa myös hänen rakkauselämässään: Caesarin onnistui vietellä monien poliittisten vastustajiensa vaimot, ja jopa kauniista Kleopatrasta tuli hänen rakastajattarensa. Suurimmat saavutuksensa Caesar kuitenkin teki sotapäällikkönä. Hän valloitti Gallian, tunkeutui syvälle germaanien alueille ja tekin kahdesti maihinnousun Britanniaan. Historioitsija Adrian Goldsworthy piirtää tässä ylistetyssä elämäkerrassaan tarkan ja kiehtovan kuvan Caesarista ja Välimeren maailmasta antiikin aikoina.

Aiheet

Caesar, Gaius Julius.

elämäkerrat

hallitsijat

sotapäälliköt

diktaattorit

Rooman valtakunta

konsulit

poliittinen historia

antiikki

historia