Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

13 kirousta

Michelle Harrison

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

13 kirousta

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "13 kirousta" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Tammi

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9513165353

9789513165352

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Englantilaisen keijutrilogian toisessa osassa Red yrittää pelastaa pikkuveljensä keijujen kynsistä, mutta aika käy vähiin. Keijut lupaavat palauttaa pikkuveljen, mutta vastalahjaksi he vaativat, että Redin on palattava ihmisten maailmaan ja tuotava sieltä Tanyan perintöranneketjun kaikki 13 riipusta. Kun Red pääsee ystäviensä Tanyan ja Fabianin luo Elvsdenin kartanoon, karmea totuus paljastuu. Riipukset on kirottu, ja ne ovat hajonneet toisistaan kukin eri paikkaan. Kello tikittää kun ystävykset yrittävät parhaansa Redin pikkuveljen pelastamiseksi. Ikäsuositus 13+.

Aiheet

Tanya,

fikt.

nuortenkirjallisuus

fantasiakirjallisuus

jännityskirjallisuus

yliluonnolliset voimat

tytöt

katoaminen

amuletit

kiroukset

sieppaukset

veljet

kadonneet

keijut