Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Coltrane

erään soundin tarina

Ben Ratliff

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Coltrane : erään soundin tarina

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Coltrane" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Like

Sidosasu

Nidottu, kansikuva

ISBN

9520104461

9789520104467

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

John Coltrane : Soundin tarina kertoo, miksi John Coltrane oli Miles Davisin ohella jazzin suurin tutkimusmatkailija. Se luotaa Coltranen musiikillista kehitystä ensimmäisistä levytyksistä tuntemattomana merivoimien soittajana aina viimeisiin äänityksiin, joiden aikana häntä pidettiin lähes pyhimyksenä. Kirjan toinen osa jäljittää Coltranen soundin, vaikutuksen ja perinnön tarinaa. Se alkaa 1950-luvun puolivälistä ja paljastaa, miksi Coltranella on niin suuri merkitys jazzin perusidentiteetille ja muillekin musiikinlajeille ¿ velkansa hänelle ovat myöntäneet muun muassa Grateful Dead, The Doors ja Iggy Pop, joka haluaa esiintyessään näyttää samalta kuin Coltrane kuulostaa. New York Timesin maineikas jazzkriitikko Ben Ratliff sijoittaa Coltranen siis paitsi jazzin mestareiden myös kaikkien alojen suurimpien amerikkalaistaiteilijoiden joukkoon ja kirjoittaa hänen tarinansa osaksi Amerikan sosiaalihistoriaa. Hänen vangitsevan teoksensa keskiössä on musiikki ja intohimo musiikkiin. Siksi sen sivut soivat ja innostavat soittamaan.

Aiheet

Coltrane, John.

elämäkerrat

henkilöhistoria

muusikot

saksofoni

jazz

Yhdysvallat

1950-luku

1960-luku

free jazz

hard bop