Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Nalleverstas

perinteisen nallekarhun valmistus käsityönä

Alicia Merrett

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Nalleverstas : perinteisen nallekarhun valmistus k...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Nalleverstas" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Moreeni

Sidosasu

Nidottu, kansikuva

ISBN

952254115X

9789522541154

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Hurmaavat nallet ihastuttavat niin lapsia kuin aikuisiakin. Nallekarhuja on valmistettu 1900-luvun alusta lähtien, mutta yli vuosisadan aikana nallejen vetovoima ei ole kadonnut. Yhä kaikenlaiset nallet ovat suosiossa, mutta erityistä arvoa saavat käsin tehdyt nallekarhut. Nalleverstas esittelee nallejen tekemiseen tarvittavat materiaalit ja tekniikat. Runsaasti kuvitetussa kirjassa selitetään vaihe vaiheelta nallekarhujen valmistustekniikat täyttämisestä ja nivelten asentamisesta ompelemiseen ja vaatteiden valmistukseen. Kirjassa kerrotaan myös miniatyyrinallejen valmistamisesta. Kirja sisältää valmiit kaavat neljän nallen tekemiseen, mutta yksityiskohtaisten ohjeiden avulla on helppo suunnitella ja toteuttaa oma, ilmeikäs ja jopa muriseva nalle. Inspiroiva kuvagalleria esittelee parhaiden nallenvalmistajien tekemiä perinteisiä ja moderneja nallekarhuja.

Aiheet

käsityöt

nallet

ompelutyöt

pehmolelut

ompelu

vaatteet

leikkikalut

valmistus

käsityöohjeet