Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Teen ystävän kirja

Pirkko Arstila

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Teen ystävän kirja

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Teen ystävän kirja" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Sammakko

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9524831481

9789524831482

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Kirja tarjoilee pieteetillä kaiken tietouden, jota suomalainen teenystävä voi kaivata nauttiakseen teehetkestään viimeistä tippaa myöten. Herkullisesti kuvitettu Teetä! pysäyttää nautiskelemaan maailman toiseksi suosituimman juoman parissa. Teenjuonnin ympärille on kehittynyt kokonaisia kulttuureja ympäri maailmaa. Japanissa teeseremonialla on tärkeä sosiaalinen merkitys, ja sen ovat myös joissain luostareissa zen-munkit ottaneet osaksi henkistä harjoitustaan. Englannissa teetä juodaan usein maidon ja sokerin kanssa, ja englantilainen kello viiden iltapäivätee on yli 300 vuotta vanha perinne. Venäläiset juovat useimmiten teetä ilman maitoa mutta maustettuna sokerilla ja hillolla. Suomalainen teekulttuuri on imenyt vaikutteita ympäri maailman ja tullut osaksi kotimaista koti- ja kahvilaelämäämme. Toimittaja-kirjailija Pirkko Arstila muistetaan Kymmenen Uutisten ensimmäisenä naisuutisankkurina. Hänet tunnetaan lukuisista lehtijutuistaan, kirjoistaan ja luennoistaan. Vuonna 2003 Arstila perusti Teen Ystävät ry:n, joka edistää suomalaista teekulttuuria. Hän on seuran puheenjohtaja ja järjestää myös teekursseja ja pitää tee-aiheisia esitelmiä. Arstila esitelmöi elämänilon ja energian puolesta ja on tunnettu teepussien vastustaja.

Aiheet

tee

historia

valmistus

lajit

vaikutukset

tapakulttuuri