Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Waffen-SS

Hitlerin eliittikaarti sodassa

George H. Stein

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Waffen-SS : Hitlerin eliittikaarti sodassa

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Waffen-SS" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Gummerus

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9512066769

9789512066766

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Amerikkalainen historioitsija George Stein kertoo Waffen-SS:n tarinan: sen alun Hitlerin henkivartiostona, nousun maailman pelätyimmäksi eliittijoukkoksi kaikilla rintamilla ja osittaisen muuttumisen eurooppalaiseksi vapaaehtoisarmeijaksi. Kirja kertoo myös Waffen-SS:n tehtävästä sisäpoliittisena turvallisuuspoliisina, jolla oli siteet keskitysleireihin ja pahamaineisiin Einsatzgruppeneihin sekä yksittäisten joukko-osastojen sotarikoksiin. Teos kuvaa myös eri Waffen-SS-joukko-osastojen erilaista luonnetta ja ideologiaa.\nMukana on lisäluku yli 1200 suomalaisesta sotilaasta: Kirjan kääntäjä everstiluutnantti evp. Heikki Tiilikainen on kirjoittanut lisäluvun yli 1 200 Waffen-SS:n suomalaissotilaasta. Toisessa maailmansodassa kaikki suomalaiset eivät taistelleet Suomen itärajalla. Suurin ulkomailla ollut joukko-osasto oli juuri tämä Saksan itärintamalla sotinut Waffen-SS-pataljoona.