Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Alaston totuus ja muita kirjoituksia suomalaisista ja eurooppalaisista = The naked truth and other stories about Finns and Europeans

Alexander Stubb

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Alaston totuus ja muita kirjoituksia suomalaisista...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Alaston totuus ja muita kirjoituksia suomalaisista ja eurooppalaisista = The naked truth and other stories about Finns and Europeans" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Nidottu

ISBN

951035175X

9789510351758

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi, englanti

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Ulkoministeri Alexander Stubbin hauskoissa kolumneissa löytävät suomalaiset jälleen oman paikkansa EU-Euroopassa. Konstailematon Stubb kuvailee ensimmäisiä hetkiään uutena ulkoministerinä, haaveilee täydellisestä eurokansalaisesta ja innostuu täysin pitelemättömästi Suomi-brändistä. Entinen europarlamentaarikko yrittää jopa vastata kaikkia suomalaisia askarruttavaan kysymykseen: mitä siellä Brysselissä oikein tehdään kaikki päivät? Kolumnit on alun perin julkaistu Blue Wings -lehdessä vuosina 2005-2008. Tekstit sekä englanniksi että suomeksi.

Aiheet

Kokoomuspuolue

Kok

Euroopan parlamentin jäsen

kansanedustajat

ministerit

poliitikot