Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Kellomies

rannekellot ajan käyttöesineinä ja harrasteena

Joona Vuorenpää

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Kellomies : rannekellot ajan käyttöesineinä ja har...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Kellomies" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Tammi

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9513161692

9789513161699

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Kellomies on ensimmäinen suomalainen tietokirja miesten rannekelloista. se kertoo erityisesti arvokkaista, käsityönä tehdyistä mekaanisista rannekelloista, niiden tekniikasta, ominaisuuksista, hoidosta ja historiasta. mukana on myös kiehtovia tarinoita tunnetuista kellomiehistä. Kellomies sopii erityisesti tyylistä ja tekniikasta pitävälle miehelle, jonka kiinnostus kelloihin voi ulottua pintapuolisesta uteliaisuudesta syvälliseen harrastuneisuuteen. Mekaanisen rannekellon perusperiaatteet keksittiin vuosisatoja sitten, joten se on harvoja yleisessä käytössä olevia historiallisia laitteita. Rannekello on myös miehen koru: pukeutumisen viimeistelijänä laadukas rannekello huomataan. Monet kuuluisuudet ja kellokkaat ovat myös kellomiehiä. Sylvester Stallonen ja Panerain yhteistyö synnytti Slytech-kellot. Kuka poliitikko käyttää 400 000 euron rannekelloa? Onko Barack Obama aito kellomies? Ketkä ovat nykypäivän merkittävimmät suomalaiset kellomiehet?

Aiheet

rannekellot

kellot

valmistus

käyttöesineet

keräily

historia

tavaramerkit

brändit

muotoilu

merkkitavarat

tyyli

miehet

armbandsur

klockor

tillverkning

samlarverksamhet