Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu
Synnytyksen jälkeinen FIT MAMA -kuntoharjoittelu | Antikvaari Helsingius/Paikalliset palvelut ry/Nurm | Osta Antikvaarista - Kirjakauppa verkossa

Paina suurentaaksesi kuva

Synnytyksen jälkeinen FIT MAMA -kuntoharjoittelu

Kunto

Uusi

Saatavilla

4 kpl

Kauppias

Antikvaari Helsingius/Paikalliset palvelut ry/Nurm, Nurmijärvi13 palautetta

Hinta

7,00 €

Selaa kauppiaan valikoimaa

Tuotetiedot

Tuoteryhmä

-

ISBN

-

Kieli

suomi puhe

Kustantaja/julkaisija

Pan Vision

Paino-/julkaisuvuosi

2007

Painos

-

Sidosasu

Kansio

Sivumäärä

kesto 100 minuuttia

Alkuteos

-

Tuotteen lisätiedot

Toimitusaika voi vaihdella samasta työpäivästä pariin viikkoon. Tiedustele tarvittaessa! Kansiteksti: Noudattaa Yhdysvaltain synnytyslääkäreiden ja gynekologien liiton ohjeita... ...Kunto-ohjaaja Leisa Hart jatkaa turvallisten, hauskojen ja tehokkaiden ohjelmien luomista, jotta voisit päästä ansaitsemaasi tavoitteeseen. Hänen lämmin, helposti lähestyttävä persoonallisuutensa sekä moitteeton ohjauksensa on innostanut miljoonia ihmisiä kuntoilun pariin. Leisa on tunnustettu ohjaaja ja hänellä on 19 vuoden kokemus kuntoilubisneksestä. Hän on erikoistunut synnytystä edeltävään ja synnytyksen jälkeiseen harjoitteluun, elämäntapa- ja painonhallintaan sekä joogaan ja venyttelyyn. Synnytyksen jälkeinen harjoittelu: parantaa verenkiertoa, nostaa energiantasoa, tasaa mielialanvaihteluja, nopeuttaa lantionpohjan palautumista, helpottaa synnytyksestä aiheutuvia selkä- ja hartiajännityksiä, auttaa palautumaan synnytystä edeltäneeseen kuntoon ja parantamaan sitä, antaa voimia kanniskella pienokaistasi Funky Fat Burn 20 minuuttia, kolme helposti seurattavaa, matalatehoista tanssiohjelmaa kiireisille äideille Fitmama jooga 10 minuuttia, piristä itseäsi tällä seisoma-asennossa suoritettavalla joogaohjelmalla. Ohjelma kohdistuu kaikkiin tärkeisiin lihasryhmiin, mutta keskittyy erityisesti lantioon ja reisiin Voimapilates 10 minuuttia, hanki takaisin synnytystä edeltävä kuntosi lattialla suoritettavalla ohjelmalla, joka keskittyy pakaroihin ja vatsalihaksiin. Vaihtoehtoja annetaan myös äideille, jotka ovat käyneet läpi keisarinleikkauksen tai joiden vatsalihakset ovat erkaantuneet raskauden aikana. Synnytyksen jälkeinen venyttely ja rentoutus 10 minuuttia. Hellä venyttely helpottaa vastasyntyneen pitelystä, kantamisesta ja syöttämisestä aiheutuvia jännityksiä. Positiiviset mielikuvat ja rentoutuminen vähentävät stressiä ja auttavat tuoreita äitejä jaksamaan.
Tuotetietoja muokattu viimeksi 8/16/2019.

Kauppias: Antikvaari Helsingius/Paikalliset palvelut ry/Nurm

Nurmijärvi

4.1/5

Kauppiaan toimitusehdot

Pidätämme oikeudet hintojen muutoksiin.

Noudot mahdollisia sovitusti Raisiossa tai Nurmijärvellä. Toimitamme myös ulkomaille. Tilaus toimitetaan tavallisimmin 1-3 työpäivässä, viimeistään 7 vrk:n kuluessa maksun saapumisesta, jos toisin ei ole ilmoitettu tai sovittu. Ilmoita erikseen jos kirja on syytä pakata "vedenpitävästi" muoviin.

Ulkomaille toimituskulut Postin mukaan.

Toimitamme Postin, Matkahuollon ja R-kioskin kuljetuspalveluja käyttäen.

Toimitusvaihtoehdot

  • Nouto

    Toimituskulut 0,00 €

    Nouto liikkeestä aukioloaikoina

  • Toimitus Suomeen

    Toimituskulut vahvistetaan tilauksen jälkeen.

    Toimitustapa riippuu tilauksen koosta ja painosta. Voit esittää kauppiaalle toiveita toimitustavasta viestikentän kautta.

  • Toimitus perille

    Toimituskulut vahvistetaan tilauksen jälkeen.

    Toimitus kotiinkuljetettuna

  • Ulkomaat

    Toimituskulut vahvistetaan tilauksen jälkeen.

    Ulkomaan toimitus

Maksuvaihtoehdot

  • Ennakkomaksu

    Tilisiirto ennen toimitusta. Maksuohjeet saapuvat tilausvahvistuksessa tilaajan antamaan sähköpostiosoitteeseen.

  • Noudettaessa

    Käteisellä noudettaessa

Osta Synnytyksen jälkeinen FIT MAMA -kuntoharjoittelu Antikvaarista hintaan 7,00 €

Lisää tuotteita kauppiaalta Antikvaari Helsingius/Paikalliset palvelut ry/Nurm

Säästät usein postikuluissa, kun tilaat samalta kauppiaalta useamman tuotteen kerralla, kuin että tilaisit eri kauppiailta!

Selaa kauppiaan valikoimaa

Tuote-ehdotukset

Tuote-ehdotukset perustuvat esitetyn tuotteen nimeen, tekijään tai tuoteryhmään.