Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Buddenbrookit

erään suvun rappio

Thomas Mann

Kirjasarja: WSOY:n klassikot

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Buddenbrookit : erään suvun rappio

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Buddenbrookit" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9510323608

9789510323601

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Thomas Mannin (1875-1955) sukukronikka Buddenbrookit (1901) vei vain 26-vuotiaana laajan ja vaikuttavan esikoisteoksensa julkaisseen tekijän 1900-luvun tunnetuimpien kirjailijoiden eturiviin. Vuonna 1929 romaanista Nobel-palkinnon saanut Mann kuvasi ironisin ottein lyypekkiläisen kauppiassuvun elämää, jossa oli yhtymäkohtia myös hänen oman sukunsa vaiheisiin. Teoksessa seurataan Buddenbrookien suvun ja heidän kauppahuoneensa tietä menestyksen päivistä kohti vääjäämätöntä rappiota. Tänä vuonna Teema-kanavalla uusittuna tv-sovituksena uusia ystäviä hankkinut kirja julkaistaan nyt kokonaan Ilona Nykyrin tuoreena suomennoksena, edellinen suomennos on vuodelta 1925.

Aiheet

Buddenbrook,

suku, fikt.

sukuromaanit

historialliset romaanit

perheromaanit

esikoisteokset

rappio

porvaristo

Saksa

1800-luku

kauppiaat

kauppahuoneet

kaupungit

Lyypekki