Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Laulaisin sinulle lempeitä lauluja

Linda Olsson

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Valitse kunto

Ehdotettu tuote

Olsson Linda : Laulaisin sinulle lempeitä lauluja

12,00 €

Toimitus Suomeen 6,00 €

Yhteensä 18,00 €

Käytetty - hyvä (K3)

Sidottu, kansipaperi

2009 / 1.

Vilikka Oy

Haetaan tuotteita...











Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Gummerus

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9512079771

9789512079773

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Vanha Astrid asuu pienessä ruotsalaisessa kylässä lähes erakoituneena. Kylän väki on leimannut hänet kummajaiseksi ja noidaksi. Eräänä talvisena päivänä kylään muuttaa Veronika, kolmekymppinen kirjailija, joka kirjoittaa mökissään ja parantelee haavojaan. Hän on menettänyt hiljattain elämänsä rakkauden. Astrid tarkkailee uutta tulokasta vaivihkaa ja ottaa viimein kontaktin naapuriinsa.
Naisilla ei pintapuolisesti arvaisi olevan juuri mitään yhteistä. Sisäisesti heitä kuitenkin yhdistää suurten menetysten tuska, padotut tunteet ja yksinäisyys. Lettujen ja mansikkahillon äärellä käytyjen keskustelujen myötä naiset löytävät toisistaan lohdun ja sielunkumppanin, jolle avautua tuskastaan. Astrid on kantanut raskasta salaisuutta sisällään ja kykenee vasta elämänsä loppumetreillä paljastamaan
sen Veronikalle. Veronika ymmärtää vähitellen, että tarina jonka hän haluaa kertoa onkin Astridin tarina. Lukijat ympäri maailman ovat ottaneet Olssonin romaanin omakseen. Uudessa-Seelannissa Laulaisin sinulle lempeitä lauluja oli kaikkien aikojen myydyin esikoisromaani, ja Ruotsissa kirjaa on myyty jo yli 250 000 kappaletta. Ruotsin kirjakauppaliitto valitsi sen vuoden 2006 parhaaksi romaaniksi.

Aiheet

Astrid,

fikt.

Veronika,

psykologiset romaanit

esikoisteokset

ystävyys

naiset

rakastetut

menetys

surutyö

elämänmuutokset

talvi

erakot

naapurit

kirjailijat

lesket

kylät

Ruotsi

2000-luku